top of page
Search
  • Writer's pictureNives Jurman

POLNa LUNa

Polna luna nas privlači kot magnet. Kot bi nam šepetala, da imamo z njo neko prirojeno povezavo, ki presega razumsko razumevanje. Zaradi hitrega tempa, seznama opravkov in kupov dnevnih informacij se lahko počutimo manj usklajeni s svojimi notranjimi svetovi. Narava nas spominja na čarobnost, ki jo lahko najdemo v počasnejšem ritmu. V trenutku brez motenj in popolni prisotnosti. Opominja nas, da zadihamo, se spoprijateljimo s tišino in opazimo svojo okolico, svoje misli in spoznanja. Strah, ki ga morda doživljamo ob luni v njeni polnosti, nas lahko ustavi na poti. Prisili nas, da pridemo domov k sebi.


Pomen polne lune v astrologiji

V astrologiji se Sonce nanaša na naš zunanji odsev, medtem ko je Luna naš notranji odsev. Naš notranji dialog, čustva in občutljivost. Del nas, ki ga ne pokažemo svetu. Skrivnosti del sebe. Luna se v svojem 27-dnevnem ciklu in pol premika skozi osem faz. Če smo dovolj prisotni, lahko opazujemo, kako se te faze odvijajo na našem nočnem nebu. Lahko opazujemo, kako se iskri iz čiste praznine kot prazna Luna in se gradi v svetleči polni Luni, vmes pa prevzame raznolike oblike polmeseca. Z vsakim ciklom jo opazujemo, kako se po dosegu stanja absolutne polnosti, ponovno začne prazniti. Lune ni strah, da bi bila polna, ranljiva in vidna. Niti ni strahu pred izpraznitvijo. Brez obotavljanja je treba začeti znova. Brez oprijemanja pretekle različice jaza ali preokupacije s prihodnostjo. Obstaja le prisotnost. Glede na intuitivni tok njenega gibanja ve, da ni njena pot, da bi bila karkoli ali kjerkoli, razen v svoji trenutni fazi.

Polna Luna nas opominja na pričevanje in osvetljuje Če bi govorili o notranji povezanosti, ki jo mnogi med nami občutimo, ko pogledamo v Luno, občutku enosti, ki ga imamo z njo, jo lahko vidimo kot ogledalo. Takšno, ki odseva naš notranji svet, ki odseva klic naše intuicije ter plime in oseke naših čustev. Ko je Luna polna se sreča s seboj. Vsa je osvetljena. Nima dela, ki bi ga lahko skrila pred nami. Povabilo polne Lune je tudi vabilo za nas, da se srečamo s seboj. Da srečamo dele sebe, do katerih smo odprti in na katere smo ponosni, ter dele sebe, s katerimi se moramo še spoprijateljiti. Luna govori o naši intuiciji. Nekaj, kar ni zunaj nas, temveč kot notranji kompas, ki vodi vsako našo smer od znotraj. Naša srca, ki govorijo z nami. Naši instinkti, ki nas svarijo. Polno luno uporabljamo, da osvetlimo kotičke sebe, ki smo jih skrivali. Kar hranimo v senci, je najgloblji katalizator za zdravljenje, resnico in najglobljo uskladitev s tem, kdo smo. Polna Luna nas opominja, da sprejemanje lahko dosežemo le z zavedanjem. Zavedanje sebe. Le s sprejemanjem lahko dovolimo premik, ki čaka, da se zgodi v nas. Kaj nam razkrijejo polne lune?

Pokažejo nam različne zorne kote iste situacije, ki so bili prej morda skriti. Na dogodke v svojem življenju, čustva v svojem telesu in misli v naših glavah lahko pogledamo z nove perspektive. Stvari lahko razumemo v novi luči in jih pogledamo skozi drugačne leče. S temi razkritji lahko popolnoma predelamo svoje misli in občutke, da jih končno ozdravimo in osvobodimo. Damo jim priložnost, da opustimo preteklost in v celoti stopimo v sedanjost. Ob vsaki polni Luni bodite odprti za razumevanje vključenih energij. Povabite jih, da se boste lahko razumeli na novi ravni in predelali dogodke iz svoje preteklosti s svežo perspektivo. Vsaka polna Luna ponuja priložnost, da se odmaknete od vibracij, ki se vam zdijo težke in vas omejujejo. Vedite, da se vam bo sprva morda težko soočiti s temi stvarmi in jih v celoti razumeti. Ko to storite, boste osvobojeni. Lahko traja več polnih lun ali samo eno noč, vendar z namenom in zavedanjem lahko preidete v katero koli vibracijo, ki jo želite izkusiti. Pomoč ob raziskovanju polne Lune Dovolite si raziskati globino tega kar ste, s polno Luno, ki vam osvetljuje pot. Intuitivno poznate odgovore na vprašanja, ki vam jih odpira.

·Ali obstajajo deli vas, ki jih skrivate pred zunanjim svetom? Kaj je to? ·Zakaj jih skrivate? ·Katere strahove skrivate v sebi? ·Kakšen bi bil občutek, če bi se spoprijateljili s temi strahovi in skritimi deli sebe? ·Če bi jih lahko gledali kot majhnega otroka, kako bi jih lahko negovali? Kaj bi jim rekli? ·Kakšni so načini, da lahko začnete sprejemati celega sebe?


Če vas zanima katero hišo v vaši rojstni karti vam bo aktivirala polna Luna mi pišite.

514 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page