top of page

Kdo sem?

Sem Nives Jurman, ustanoviteljica in direktorica zasebnega vrtca Metulj, ki je svoja vrata odprl leta 2011. V našem vrtcu ustvarjamo optimalno okolje za razvoj vsakega posameznika. Z individualnim pristopom poskušamo vsakem posebej nuditi vse kar potrebuje, da bi razvil svoje potenciale in usklajeno deloval v družinskem okolju ter širši skupnosti. 

Otroci, ki stopajo skozi prag našega vrtca so le majhne nadobudne bube. Smo podpora pri njihovi preobrazbi v čudovite metulje – na njihovi poti odraščanja.

nives-25.jpg
nives-38.jpg

Zakaj astrologija?

Pri spremljanju in opazovanju otrok v najbolj občutljivem obdobju odraščanja, sem bila tudi sama podvržena globoki transformaciji, ki me je vodila do študija psihološke astrologije. S pogledom navznoter in preučevanjem energije planetov sem začela ozaveščati svoje otroštvo in potenciale, pa tudi sence in strahove. Na lastni koži sem spoznala, kolikšno olajšanje in svobodo lahko prinese astrologija. Osebni horoskopnatalna karta – je kot zemljevid naše psihe in podzavesti. Ugotovila sem, da tovrstna spoznanja lahko pripomorejo tudi k razumevanju partnerjev, staršev in otrok.

Astrologija za otroke in družinska astrologija

Zato sem se med prvimi v Sloveniji usmerila v astrologijo za otroke, svoje delovanje pa sem usmerila v področje družinskih odnosov in ustvarjanja harmonične družinske dinamike. 

Z astrologijo imamo možnost spoznati, kako natalni planeti vplivajo na nas, na naše otroke in partnerje. Pomagajo nam razumeti,  kakšno vzgojo potrebujejo otroci, da bi maksimano izkoristili lastne potenciale. Z astrologijo lahko prepoznamo otrokove čustvene potrebe, kaj ga utegne motivirati, otrokove miselne procese, da lahko podpremo njegove talente in potrebe. 

bottom of page