top of page
Search
  • Writer's pictureNives Jurman

ENERGIJA DVOJČKA

Dvojček je drugo tretje zodiaka in prvo spremenljivo zračno znamenje horoskopa, ki mu vlada planet Merkur, ki predstavlja posameznikov način komunikacije.

Dvojček nas uči, da je način komunikacije pomemben, da so nam pomembni medčloveški odnos in da lahko na nevtralen način komuniciramo z drugimi bitji. Narava dvojčkov je, da hitro leta od kraja do kraja, kot nektar, ki nabira nektar iz cvetja, in opazuje neskončne življenjske raznolikosti za čisto veselje do izkušnje.

Lahkotno in zvedavo

Od 20. maja do 20. junija Sonce sije skozi zodiakalno znamenje dvojčkov, zato radi rečemo, da stopamo v sezono dvojčka.


Energija bika nam je pomagala narediti trdne načrte za bolj sončne mesece, ki so pred nami, in ostati prizemljeni pri svojih ciljih, hkrati pa nas je navdihnila, da smo prepustili čutnim užitkom pomladi.


Ko sonce prestopi v ozemlje dvojčkov, se bo ta počasen, a enakomeren tempo pospešil in naša mentalna energija bo dobila velik zagon, bo pa manj trdna in bolj razpršena. Čas je, da pogledamo dlje od svojih osebnih načrtov in svojo energijo spet usmerimo navzven ter se začnemo povezovati z ljudmi in okoljem okoli sebe.


V sezoni dvojčkov je svet osredotočen na pogovore in ideje. Energija je svetla, družabna in intelektualna - čas za svež zrak, ki nas vabi na prosto. V sezoni dvojčkov se bomo morda počutili prisiljeni razmišljati na glas in deliti svoje najboljše ideje z drugimi ljudmi.


S Soncem v tem znamenju je čas, da pustimo svoji radovednosti prosto pot, da skozi razmišljanje, branje, govorjenje, pisanje, učenje in poučevanje razširimo svoje znanje in razumevanje novih stvari. Izkoristimo energijo lahkotnosti, prožnosti in mladostnosti.


Rojstna karta je neprecenljivo orodje za prepoznavanje, kakšen je vaš otrok in zakaj.

Za personalizirane horoskope preverite ponudbo in mi pišite.

57 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page