top of page
Search
  • Writer's pictureNives Jurman

ASTROLOGIJA ZA ZAČENIKE: MARS V LEVU

Updated: Jun 22, 2021



Otrok z Marsom v Levu ima privlačno osebnost, je naravni zaščitnik in je nagnjen k drami.


Mars je planet naše volje in uveljavljanja in je tudi eden od temeljnih gradnikov osebnosti. O tem, kako vpliva na razvoj otrokove osebnosti, sem podrobneje pisala pred nekaj meseci. Med 12.6. in 30.7. bo Mars v Levu, kjer se sicer dobro počuti in v nas budi strast do življenja. Mars v Levu nas spodbuja, da si vzamemo več časa za zabavo, polni nas z navdušenjem in pozitivnimi trenutku, saj je skozi ta tranzit povečana strast do življenja. Z Marsom v Levu pridemo v stik sami s sabo, s svojimi željami, Levova ognjena energija pa nas spodbuja, da dejansko sledimo svojemu srcu. Z Marsom v Levu smo bolj samoiniciativni, kar pomeni, da če si nekaj želimo, smo odločeni to tudi uresničiti. Sprejmimo levjo samozavest in pogum, ter si prizadevajmo za naše srčne želje. Zaupanje je sicer dobra stvar, vendar pretirana samozavest lahko povzroči težave in prav ta pretirana samozavest je lahko past Marsa v Levu, zato vklopite tudi razum. Mars v Levu zahteva nagrade in neomajno spoštovanje, zahteva pozornost za vsako ceno, in če je ne dobi, se počutimo užaljene. Ker ima Lev rad dramo, bo ta gotovo bolj prisotna v tem času.

OTROK Z MARSOM V LEVU

Otrok z Marsom v Levu vsekakor deluje dramatično. Pri takšnem otroku je vedno prisotne veliko gestikulacije, ki jo spremlja ekstravagantna poza. Marsova energija skupaj z Levovo ustaljenostjo prinaša izjemno živahnost in vztrajnost. To je močna Marsova pozicija, ki zagotavlja izredno moč volje in naravno avtoriteto. Otrok z Marsom v Levu, ki ga motivira ponos, raje počne stvari na lastno pobudo, zato so ti otroci naravni vodje. Nagnjeni so k raznovrstnim fizičnim aktivnostim, zato bolj uživajo v individualnih kot ekipnih športih.


MARS IN JEZA PRI OTROKU: VZGOJA OTROKA Z MARSOM V LEVU

Čeprav je otrok z Marsom v Levu počasne jeze, ki običajno nastopi zaradi ranjenega ponosa, jo lahko izrazi precej melodramatično, saj v njegovi notranjosti tli razburjenje, ki ga zaradi njegove dostojanstvenosti, sili, da stvari postavi na svoje mesto. V odnosu do tega otroka ne uporabljajte sarkazma ter si zapomnite, da pohvala premika gore. Zanj je značilno tudi navdušenje in osebni magnetizem, tako da je v najstniških letih priljubljen in spolno privlačen. Levova kraljevska narava navdaja Mars s težnjo po aroganci in dominiranju, vendar je takšen človek v svoji notranjosti rojeni zaščitnik. Mladostnika z Marsom v levu privlačita blišč zaljubljenosti in strastnost spolnosti, zato so njegove ljubezenske zveze podobne tistim v telenovelah, saj vključujejo številne napete dogodke in dramatične trenutke. Kot v vsem drugem, tudi v ljubezni išče močne, intenzivne izkušnje ter si želi imeti za partnerja kralja oz. kraljico.


Če vas zanima Marsovo znamenje vašega otroka ali celotna astrološka analiza osebnosti, mi pišite.




268 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page