top of page
Search
  • Writer's pictureNives Jurman

JUPITER-PLANET SREČE NA POMEMBNEM PREHODU


Jupiter 28. decembra vstopa v znamenje rib, kjer bo ostal vse do 11.maja. Ker se vmes zgodi še retrogradnost (od 28.julija do 23.novembra), se bo Jupiter v znamenje Rib vrnil 28.oktobra, kjer bo ostal do 20.decembra 2022. V znamenje rib se bo pa znova vrnil šele čez 12 let.


POMEN JUPITRA

Jupiter uvrščamo med socialne planete, saj vpliva tako na posameznika, kot na njegovo družbeno - socialno okolje. Povezujemo ga z veseljem, sproščenostjo, rastjo, širjenjem, razcvetom, zadovoljstvom, zaščitništvom, pravičnostjo, dobronamernostjo, optimizmom, entuziazmom, aspiracijami, uspehom, svobodo, pozitivnostjo in velikimi možnostmi v družbenem smislu. Jupiter je luč na koncu tunela, je moč, ki nas ohranja pri življenju in nam daje smisel, zaradi katerega premagujemo vse življenjske težave.


KAJ PRINAŠA JUPITER V RIBAH

Če iščete razlog za navdušenje, vam Jupiter v ribah - ki jim tudi vlada - prinaša veliko čudovitih stvari. Z Jupitrom v ribah pritegnemo največ sreče, ko smo dobrodelni, nežni, predani, sočutni ter bolj motivirani za dajanje kot prejemanje. V tem času bomo bolj prijazni, pozitivno naravnani, širokopotezni, optimistični, skrbni in bolj odprti do dobrodelnih dejavnosti.

Tokratna postavitev Jupitra nam ponuja priložnost, da pogledamo v skrivnosti vesolja in raziščemo smisel življenja. To je povabilo, da se poglobimo vase, se družimo z naravo in sledimo svoji intuiciji. Ne prezrimo tega tranzita, ampak ga aktivno izkoristimo, tako, da, se vprašamo, kaj si resnično želimo in namerno usmerimo svojo energijo v vesolje.


TRANZIT JUPITRA V ROJSTNEM HOROSKOPU

Vsakemu izmed nas tranzitni Jupiter omogoča pozitivne priložnosti in možnosti za uspeh, saj astrološke hiše in tako vpliva na življenjska področja, ki jih posamezne hiše opisujejo. Tako doživimo infuzijo sveže energije. Jupiter v tranzitu omogoča zaščito vseh tistih astroloških hiš, v katerih se nahaja, hkrati pa vzpodbuja rast, razvoj in širjenje pozitivne energije, ki omogoča optimizem in entuziazem.


Tranzit Jupitra čez 1. hišo prinaša zaupanje v lastne sposobnosti in samozavest.

Čez 2.hišo se izboljša finančno stanje in poglobljenost vrednot.

Čez 3.hišo se razširi komunikacija in navezovanje novih stikov z različnimi ljudmi.

Čez 4. hišo dosežemo večji notranji mir in občutek varnosti.

Čez 5.hišo povečamo željo po kreativnem izražanju in smo bolj sproščeni.

Čez 6.hišo najdemo smisel v vsakdanjem delu in službi, ter smo bolj delovno zagnani.

Čez 7.hišo prihajajo priložnosti na področju partnerstev in širše dojemanje odnosov.

Čez 8.hišo prihaja več sreče z denarjem in vlaganji ter pestrejše spolno življenje.

Čez 9.hišo najdemo trdno vero vase in duhovno moč.

Čez 10.hišo prihajajo veliki uspehi v poklicni karieri in izboljšanje statusa v družbi.

Čez 11.hišo se poveča potreba po druženju in širjenju lastnih idej ter prepričanj.

Čez 12.hišo prepoznavamo svoje notranje in skrite potenciale.


Izkoristimo to energijo, manifestirajmo svoje želje, ter naredimo korak za dosego svojih ciljev.


Skozi katero hišo bo potoval vaš dobrotnik Jupiter in kaj vam prinaša, mi pišite na nives.jurman@vrtec-metulj.si, pripišite datum, kraj in uro rojstva. Cena astrološke analize vašega Jupitra je zdaj 18 eur.


246 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page