top of page
Search
  • Writer's pictureNives Jurman

KAJ SI VAŠE ZnaMENJE ŽELI V ODNOSU

Astrologija lahko ponudi delni vpogled v vaše lastnosti na podlagi položaja sonca in drugih planetov v natalni karti. Nikakor pa ne more zajeti nepopisne kompleksnosti vaše edinstvenosti.

Astrologija razkriva, kaj si vsako horoskopsko znamenje želi v razmerju?


Oven

Rojenim v znamenju ovna, vlada Mars, planet akcije, ki ponavadi prinaša željo, da bi bili najboljši v vsem v življenju – vključno z odnosi. Ovni bodo verjetno iskali odnose, kjer bodo lahko na nefiltriran način ponudili svoje iskreno mnenje in prevzeli vodstvo pri postavljanju načrtov. Pri ovnih ni nobenega igranja. Ti posamezniki so redko sramežljivi pri prvem koraku in uživajo v začetnih stopnjah odnosa. V resnici so zelo pošteni. Da bi razmerje delovalo, oven potrebuje romantičnega partnerja z debelo kožo, ki je spontan in ima vroč temperament.


Bik

Rojenim v znamenju bika vlada Venera, planet ljubezni in lepote. Ta zemeljska znamenja so osredotočena na udobje in harmonijo. Globoko cenijo fizična občutja. Kot eno najbolj čutnih in predanih znamenj zodiaka so biki navdušeni nad romantiko in pričakujejo, da bodo njihovi partnerji prav tako zanesljivi kot oni. So neskončno potrpežljivi, prijazni in z lahkoto izkazujejo naklonjenost. Prednost dajejo udobju in jih ne moti predvidljivost, zato morda niso najbolj pustolovski, ko gre za načrtovanje zmenkov.


Dvojčka

Dvojčkom vlada Merkur in to igrivo zračno znamenje si ob sebi želi nekoga, ki bo poslušal in debatiral z njimi ter jih intelektualno spodbujal. Dvojčki vedo, kaj jim je všeč in kako to doseči. To je običajno v veliki meri posledica njihovega šarma. So mojstri spogledovanja. Premikajo se hitro in niso radi vezani, zato je pomembno, da so stvari v njihovem ljubezenskem življenju vznemirljive in nepredvidljive. Cenijo, da so z nekom, ki se lahko prepusti njihovim miselnim eksperimentom in najde iskrive trenutke v vsakdanjem življenju.


Rak

Rakom vlada Luna, zato močno hrepenijo po varnosti in intimnosti in veljajo za najbolj predane ljubimce zodiaka. Če želite previdnega raka izvabiti iz njegove lupine, si boste morali pridobiti njegovo zaupanje z veliko pozornosti - vendar bo zadostovala le pristna toplina in naklonjenost. Sposobni so globoke predane ljubezni. Rak, ki običajno ni tip za zvezo za eno noč, se bo sprostil, ko se bo počutil videnega in razumljenega. Raki imajo radi ljubeča srečanja z veliko fizičnega stika.


Lev

Rojenim v znamenju leva vlada Sonce, in slavijo po tem, da so radi občudovani. Karizmatični levi se bodo potrudili, da bodo izstopali v množici, tako da bodo lahko nenehno deležni naklonjenosti. Levi obožujejo svoje partnerje in poskrbijo, da se počutijo kot kralji, dokler so tudi oni občudovani. Popoln romantični partner za leva je nekdo, ki zna ceniti njihovo ljubezen in jih zasipa s komplimenti. Njihova najbolj utrujajoča lastnost je morda stalna potreba po pohvali.


Devica

Rojenim v znamenju device vlada Merkur in to praktično zemeljsko znamenje vas običajno želi popolnoma razumeti, preden se dokončno zaveže. Ko se zavežejo, ostanejo zvesti, saj so odkrito povedano, že preučili vse razloge, zakaj bi bili z vami. So ustrežljivi in ​​pozorni partnerji, ki radi nudijo usluge in nasvete, da bi izkazali svojo ljubezen. Vendar pa potrebujejo partnerja, ki razume njihovo praktično naravo in jih ne bo silil, da bi bili romantični.


Tehtnica

Tehtnicam vlada Venera in to očarljivo znamenje je rado zaljubljeno in zapeljivo. So brezupni romantiki in radi pokažejo, da jih razumete – po možnosti v obliki daril. Nič ekstravagantnega, le nekaj, kar pokaže, da mislite nanje. Ponavadi se tehtnice izogibajo ekstremnim čustvom, vendar v partnerstvu bodo iskali harmoničen, iskren in spoštljiv odnos. Tehtnice so zveste in predane svojemu odnosu, vendar pogosto sklepajo prevelike kompromise na svojo lastno škodo.


Škorpijon

Rojenim v znamenju škorpijona vladata Mars in Pluton. To vodno znamenje je enostavno najbolj intenzivno znamenje zodiaka., kar ni slabo, čeprav zahtevajo partnerja, ki ga ni strah globine in čustvene intenzivnosti. Škorpijoni so namenoma zadržani in se odprejo le ljudem, s katerimi so vzpostavili trdne temelje zaupanja. Ko pa se to zgodi, so vdani partnerji, ki v odnos vnesejo čustveno povezavo in veliko strasti. Vzpostavitev globoke vezi z nekom jim je zelo pomembna.


Strelec

Rojenim v znamenju strelca vlada Jupiter in to optimistično znamenje hrepeni po novih izkušnjah in svobodi. Ker se neradi počutijo zaprte, bi bilo za strelce skoraj nemogoče vzdrževati zadušljivo ali omejujoče razmerje. To znamenje potrebujejo veliko neodvisnosti znotraj predanega partnerstva, zato so globoko zaupanje, poštenost in svoboda nujni. Vznemirja jih partner, ki je pripravljen v izkušnjo vnesti nekaj novega, kar je za to znamenje lahko bistvenega pomena. Imajo neodvisen duh in se težko soočajo z rutino.


Kozorog

Rojenim v znamenju kozoroga vlada Saturn imajo radi trdo delo, kar se razširi tudi na odnose. So zelo resni in previdni glede vsega, kar zadeva njihovih čustev. Ponavadi cenijo razkošje in cenijo nekoga, čigar okus se ujema z njihovim. Kozoroge skrbi za ugled, zato so sposobni biti vdani in se soočiti z delom ter odgovornostim, ki jih zahteva predano razmerje. Pogosto privlačijo partnerja, ki je starejši in druženo na višjem položaju.


Vodnar

Rojenim v znamenju vodnarja vladata Saturn in Uran in tudi to zračno znamenje ceni intelektualno stimulacijo in pogovor. To znamenje je lahko tako logično, da se zdi ločeno tudi od tistih, ki jih ima najraje. Želijo se počutiti, kot da je njihov ljubimec tudi njihov prijatelj, zato je občutek, da lahko izražajo svojo intelektualno svobodo izjemno pomemben. Vodnarji cenijo ljudi, ki jih zlahka pritegnejo s svojim umom in ki si upajo biti drugačni. Potrebujejo aktivno druženje z mnogimi ljudmi, da bi lahko v polnosti razdajali svojo čustveno naravo.


Ribi

Ribam vladata Jupiter in Neptun in to znamenje si želi ustvariti resnično povezavo s svojim partnerjem. V odnosih ribe iščejo sočutnega, razumevajočega in predanega partnerja, ki bo spoštoval njihovo občutljivost. Ribe imajo zelo visoka pričakovanja, zaradi česar jih je težko zadovoljiti in zlahka razočarati, saj idealizirajo ljubljene osebe in popuščajo volji in željam drugega.


Vsak odnos je unikaten, edinstven in zato vreden posebne pozornosti. Vas zanima kako so v vaši natalni karti nakazani vaši odnosi? Preverite ponudbo ali mi pišite.

140 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page