top of page
Search
  • Writer's pictureNives Jurman

ASTROLOGIAJA ZA ZAČETNIKE: SONCE V VODNARJU

Updated: Jan 22, 2022

Sonce se je premaknilo v znamenje vodnarja, ki ga zaznamujeta mentalna in socialna aktivnost ter izvirnost in svoboda. Vodnarji so pogosto revolucionarji, zato je sončev tranzit skozi to znamenje priložnost, da se osvobodimo in dovolimo svoji edinstvenosti, da zasije. V tem obdobju lahko začutite naval novih in navdihujočih idej ter razmišljanje izven okvirjev. Vodnarju vlada planet Uran, ki nas s svojo energijo lahko potisne v novo in drzno smer.

Vodnar se zavzema za enakost, zato, namesto da na druge gledamo kot na brezciljno množico, poglejmo edinstvene lastnosti vseh okoli nas in spoznajmo, da mora vsak človek nekaj prispevati k svetu. Kot znamenje skupin in prijateljstev se vodnar rad druži s somišljeniki in izmenjuje ideje, zato izkoristimo energijo Vodnarja za povečevanje družabnega kroga.OTROK S SONCEM V VODNARJU

Otrok vodnar je neodvisen, idealističen in edinstven, iznajdljivost in izvirno razmišljanje pa sta zaščitna znaka tega intelektualnega znamenja. Dajte mu dovolj prostora za raziskovanje.

Mali vodnarji uživajo v družbi številnih ljudi, zato jim je čas za igro z drugimi otroci v veliko veselje. Ko mali vodnarja raste, se širi tudi njegov občutek neodvisnosti. Um je zelo aktiven in iznajdljiv, zato bodo potrebne igrače, ki jih je mogoče uporabiti na iznajdljiv način: sklopi, ki jih je mogoče spremeniti v robote ali stvaritve iz druge galaksije. Pogosto jih tudi fascinira tehnologija, zato zaščitite stereo, video opremo in računalnik, dokler otrok ne bo dovolj velik, da jih lahko uporablja. Interaktivne, multimedijske izkušnje so čisti užitek za takega otroka.

Tudi potovanje in raziskovanje vesolja navdušujejo malega vodnarja. Spodbujajte ta raziskovanja, saj so morda nujen del njegove identitete. Astronomija in astrologija sta tudi naravni zanimivi področji in študij.


Vodnar ni čustveno znamenje, zato se vodnarji pogosto zdijo precej oddaljeni in odmaknjeni. Lahko so usmerjeni v skupine ljudi, prej kot eno osebo, kar kaže na potrebo po več stikih. Sodelovanje v organizacijah, kot so skavti ali taborniki bi bilo morda koristno za otroka vodnarja. To bi mu ponudilo priložnost, da sodeluje z drugimi vrstniki, ampak bi zagotovilo humanitarne dejavnosti, pri katerih bi lahko sodeloval.


Eden od vidikov je, da se med vrstniki pogosto počuti nenavadno ali neskladno. Počutiti se drugače je za otroka lahko težko, ker se ne počuti vključeno. Pomagajte otroku, da se počuti prijetno s svojo edinstvenostjo in posebnostmi. Spodbujajte njegovo naravno iznajdljivost. Otroka bi morali podpirati v svojih edinstvenih pristopih k težavam in v skrbi za človeštvo in planet.


Hiša, v kateri je Sonce, kaže kje otrok potrebuje posebno priznanje. Aspekti z drugimi planeti pa bodo še dodatno določili področja, ki okrepljeno ali pomanjkljivo podpirajo razvoj samopodobe.

Če vas zanima osebni horoskop vašega otroka, mi pišite.

135 views0 comments

Recent Posts

See All

Hozzászólások


bottom of page