top of page
Search
  • Writer's pictureNives Jurman

SKRIVNOST ROJSTNE KARTE

Ste kdaj razmišljali, da bi vam rojstna karta služila kot čarobna knjiga, ki razkriva vašo edinstveno zgodbo, zapisano v jeziku zvezd. Ta mistični vodnik ne le, da ponuja vpogled v vaše najgloblje lastnosti, potenciale in življenjske izzive, ampak razkriva skrivnosti, ki so kot ključi do razumevanja samih sebe.



Razporeditev planetov

Deset planetov je razporejenih po različnih hišah, a nekatere hiše ostanejo brez planetov. To pa ne pomeni, da so te hiše kaj manj pomembne. Vsaka hiša v vaši karti ima svojo vlogo in pomen, tudi če v njej ni planetov.

 

12 hiš

Planeti se razporedijo po dvanajstih hišah in vsaka ima svojo usodo - od intimnih želja do poklicnih teženj. Vsaka hiša razkriva eno izmed plasti našega življenja.

 

Vladarji hiš 

Vsaka hiša v  astrološki karti je povezana z določenim zodiakalnim znamenjem in planetom, ki mu to znamenje vlada. Ti vladarji planeti imajo velik vpliv na vašo osebnost in usodo, služijo pa tudi kot vodniki na vaši življenjski poti.

 

Stebri osebnosti 

Sončno znamenje, Lunino znamenje in Ascendent so kot trije stebri, ki dajejo oporo in obliko vaši osebnosti in nudijo dragocen vpogled v razumevanje vašega notranjega bistva.

 

Aspekti planetov

Interakcije med planeti v astrološki karti ustvarjajo harmonijo in konflikte ter skupaj oblikujejo zgodbo vašega življenja. Vsak stik med planeti prinaša svoje edinstvene odtenke in lekcije, ki prispevajo k vašemu osebnemu razvoju.

 

Ogledalo odnosov 

Razporeditev planetov v astrološki karti na vzhodni in zahodni del razkriva dragocene informacije o vaših medosebnih odnosih in vašem načinu interakcije z okolico. Ta delitev služi kot zrcalo, ki kaže kako se povezujete z drugimi in kako sprejemate vplive iz zunanjega sveta.


Poklicni kompas

MC (srednje nebo) v  natalni karti  je kot svetilnik, ki osvetljuje vašo karierno pot in vaše cilje ter nudi jasne smernice za doseganje poklicnega uspeha.

 

Natalna karta - ta izjemna čarobna knjiga je vaš najboljši kompas, ki vas usmerja skozi labirint življenjskih poti. V njej se skriva zakladnica modrosti, ki čaka, da jo odkrijete in jo izkoristite kot orodje za osebno rast in poglobljeno samorazumevanje.


Rojstna karta vam omogoča, da odklenete skrite potenciale in se soočite z izzivi z večjo jasnostjo in samozavestjo. S tem dragocenim vodnikom ste opremljeni, da raziskujete neizmerne globine vaše lastne duše. Naj bo vsak korak na tej poti raziskovanja osvetljen z zvezdami, ki vas vodijo k odkrivanju vašega pravega jaza in neomejenih možnosti, ki jih ponuja vesolje.


Če še niste raziskali svojih potencialov, mi pišite in z veseljem vam bom pomagala razkriti to skrivnost.

79 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page