top of page
Search
  • Writer's pictureNives Jurman

MAMA V ZNAMENJU KOZOROGA

Mama Kozorog je rojena med 22. decembrom in 19. januarjem in prinaša v družino trden in zanesljiv temelj. Njena močna osebnost se kaže v vztrajnosti in predanosti, kar jo postavlja v vlogo stabilnega stebra svoje družine. Mama Kozorog je močna, vztrajna in predana mati, ki se zaveda svojih dolžnosti do družine.



Mama Kozorog je kot kamen, na katerega se lahko oprejo njeni otroci. Njena vztrajnost ji omogoča, da premaguje ovire in rešuje izzive na poti do ciljev. Nič ne more omajati njenega trdnega prepričanja v ustvarjanje varnega in udobnega okolja za svoje otroke.


Mama Kozorog je zanesljiva in odgovorna mati. Vedno bo poskrbela za potrebe svojih otrok in se trudila zagotoviti varno in stabilno okolje. Zmožna je postaviti jasna pravila in pričakovanja ter svoje otroke naučiti pomembnosti discipline in reda v življenju.


Njena značajska lastnost je ambicioznost, kar jo žene k doseganju ciljev in zagotavljanju stabilnosti v življenju svoje družine. Njena predanost odraža vizijo, ki jo želi doseči ne le zase, ampak predvsem za dobrobit družine. Ta ambicioznost jo spodbuja k nenehnemu napredku in uresničevanju visokih standardov, kar vpliva na celotno družino.


Ta močna želja po napredku ima lahko pozitivne učinke na vse družinske člane. Otroci se učijo vztrajnosti, ciljne naravnanosti in odgovornosti, saj mama Kozorog predstavlja vzor, kako doseči svoje sanje z odločnostjo in trdim delom.


Vendar pa je pomembno, da mama Kozorog v svoji predanosti družini ne postane preveč resna in zahtevna. Otrokom morda manjka sproščenosti in lahkotnosti v njeni prisotnosti.


Ker je osredotočena na dolgoročne cilje, je mama Kozorog včasih preveč zaskrbljena glede prihodnosti, zato ji manjka spontanosti in sprostitve, ko razmišlja o tem, kaj prinaša jutri.


Mama Kozorog je lahko nekoliko zadržana v izražanju svojih čustev in to lahko ustvari nekakšno čustveno distanco med njo in otroki, ki pa bi jo lahko ublažila z večjo odprtostjo in izražanjem nežnosti.


Čeprav se včasih zdi, da je mama Kozorog preveč resna, se njeno srce razkrije v skrbnem in predanem materinstvu. Njena močna volja in odgovornost vodita njeno družino k stabilnosti in uspehu, a ključ do popolnega ravnovesja leži v zavedanju, da so čustva prav tako pomembna kot cilji.


Rojstna karta je neprecenljivo orodje za prepoznavanje, kakšen je vaš otrok in zakaj.

Preverite ponudbo in mi pišite.

 

36 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page