top of page
Search
  • Writer's pictureNives Jurman

KAKO SE VAŠE ZNAMENJE UJEMA Z OTROKOVIM: LEV


Kako najbolje pristopiti k svojemu malemu Levu glede na vaše znamenje in nasveti za iskanje pravih načinov za izražanje njihove kreativnosti, pa tudi obvladovanja umetnosti izpeljevanj zadev do konca.


Kaj potrebujejo mali Levi?

Lev je naravni vodja zodiaka. Predstavljajo se kot zelo samozavestni, čeprav se v resnici morda počutijo nekoliko sramežljivi. Če imate otroka leva, bo morda zahteval veliko vaše pozornosti. Radi so v središču pozornosti in znajo biti dramatični, če zaznajo, da stvari ne gredo po njihovo. Vendar pa vaš otrok lev ne bo imel preveč težav s sklepanjem prijateljstev, saj ima zabavno, naravnost nalezljivo energijo, ki privlači druge in jo radi spremljajo. Levi so po naravi kreativci in so najboljša verzija sebe, ko imajo možnost, da se izrazijo. Vaš otrok bo morda uspešen pri izbirnem predmetu umetnosti ali pa bo imel rad dramske in plesne ure. Ker imajo tako močno osebnost, so pogosto vodje med svojimi vrstniki. Levi po navadi vedo, kaj hočejo, in so sposobni sprejemati odločitve za celotno skupino. Lekcija, ki so je morajo naučiti mali levi, je sodelovanje z drugimi.


Če ste oven, lev ali strelec

Oven, lev in strelec (predstavniki ognjenega elementa): imate lahko tako vi kot vaš otrok zelo močno osebnost. Verjetno prejmete veliko energije, če sta drug ob drugem, in morda bosta uživala v dejavnostih izven doma. Morda bosta uživala na izletih ob vikendih in skupaj odkrivala nove kraje. Razumete otrokovo potrebo po avanturah, zato ne boste želeli sedeti doma. Ko je na igrišču med svojimi prijatelji, mu lahko pomagate povečati samozavest in ga spodbuditi, naj se izpostavi med svojimi prijatelji. Morda boste želeli svojega Leva spodbuditi, da se prijavi na popoldanske športe dejavnosti, in ga lahko spodbudite, da postane bolj neodvisen v svojem življenju. Ker pa sta oba energična in imata lahko zelo trdna mnenja, se boste morda morali umiriti, preden se odzovete na otrokove napade.


Če ste bik, devica ali kozorog

Bik, Devica, Kozorog (predstavniki zemeljskega znamenja): svojemu otroku lahko pomagate, da ustvarjalno energijo usmeri v nekaj produktivnega. Vaš lev je morda poln umetniških idej, ki jih želi raziskati, vi pa ga lahko spodbudite k resnem razmisleku o svojih edinstvenih talentih. Morda boste želeli svojemu levu dati praktične veščine, ki mu omogočajo, da razvije svoj ustvarjalni potencial. Naučite ga da ga slikati ali oblikovati glino. Morda bosta skupaj celo želela sestaviti svoje didaktične igrače in s tem predstavili svoje sposobnosti izvedbe. Ker so levi lahko nekoliko leni, še posebej, če izgubijo zanimanje za projekt, boste želeli svojega otroka naučiti tudi, kako pomembno je dokončati, kar je začel. Vendar ne poskušajte biti prestrogi z njim. Lev ima zelo občutljivo plat in kritiko lahko jemljejo zelo osebno. Tako kot otroku pokažete, naj bo pozoren na svoje odgovornosti, vam on lahko pokaže, da vam ni treba vsega jemati tako resno. Vsake toliko vas lahko prepriča, da se sprostite in se dotaknete svoje igrivosti.


Če ste dvojček, tehtnica, vodnar

Dvojček, tehtnica, vodnar (predstavniki zračnega znamenja): svojega otroka boste lahko vključili med njegove vrstnike. Ker je vaš lev sprva sramežljiv, mu lahko pomagate premagati njegove strahove v družbenih okoljih. Vi kot starš ste po naravi klepetavi , ljudje pa se ob vas počutijo dobrodošle, zato boste otroku dober zgled na tem področju. Otrok bo morda od vas vzel namige, kako sporočiti, kaj želi. Mali levi so lahko nagnjeni k dramatičnemu samoizražanju, zato takšnemu otroku lahko pomagate, da upošteva tudi vidike drugih ljudi. Vi in vaš lev se oba zlahka naveličata rutine, tako da bosta vedno lahko uživala ob dejavnostih po šoli in ob koncu tedna. Morda boste želeli odkriti nove muzeje ali skupaj raziskati drug del svojega mesta. Poleg tega lahko svojega otroka spodbudite, da pridobi navdih za branje in pisanje. Morda lahko svojemu levu pokažete, kako pisati dnevnik razmišljanj in idej.


Če ste rak, škorpijon, ribi

Rak, škorpijon, ribi (predstavniki vodnega znamenja): vam se lahko pogosto zdi, da ste vi in ​​vaš otrok na dveh različnih bregovih. Vaš lev ima morda veliko za povedati in je lahko zelo odkrit, vi pa ste lahko bolj občutljivi in ​​čustveni. Morda boste želeli svojemu otroku pokazati, kako naj bo bolj razumevajoč in sočuten do drugih. Ker običajno želijo govoriti o sebi, lahko svojemu levu pokažete, da je pomembno poslušati tudi druge in razumeti, da se njihovi prijatelji morda soočajo z težkimi časi. Ena stvar, ki jo bosta imela vi in ​​vaš otrok je vajina ljubezen do umetnosti in vaša velika domišljija. Morda bosta uživala v medsebojni družbi, ko se bosta igrala dom in družino. Prav tako mu lahko pokažete, da je v redu, če preživi čas sam in poskrbi za svoje interese, namesto da se vedno primerja s svojimi vrstniki. Ker je skrb za druge vaš prvi instinkt, bo vašemu levu všeč vsa pozornost, s katero ga zasipate in se ne bo izogibal vašim objemom in poljubom.


Podpora astrologije vam lahko pomaga razumeti svojega otroka mentalno, čustveno in energijsko. Otrokova rojstna karta je kot zemljevid njegove osebnosti.


Če vas zanima znamenje vašega otroka, preverite ponudbo in mi pišite.

92 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page