top of page
Search
  • Writer's pictureNives Jurman

ASTROLOGIJA ZA ZAČETNIKE: SONCE V STRELCU

Sonce v strelcu prinaša akcijo, optimizem, vedoželjnost in dobro mero smisla za humor. Zvedavost, vedoželjnost in raziskovalni duh odlikujejo to ognjeno znamenje. Strelec manko potrpežljivosti in diplomatičnosti nadomesti s svojimi odprtimi filozofskimi nazori in dobrodušnostjo. Več samozavesti in optimizma lahko pridobimo z osredotočanjem na »veliko sliko« in oddaljevanjem od podrobnosti vsakdanjega obstoja. Čeprav smo morda nagnjeni k pretiravanju s svojimi pričakovanji, imamo priložnost, da pod tem vplivom negujemo svojo vero, upanje in vizijo. Ne pozabimo, da je strelec glavni avanturist in optimist zodiaka, ki letos resnično prihaja ob pravem času, saj je sveža merica optimizma več kot dobrodošla.


OTROK S SONCEM V STRELCU

Strelec je glavni uživač zodiaka. Večni raziskovalec, filozof in optimist z jasnim življenjskim ciljem: videti, slišati in preizkusiti vse, pri tem pa neznansko uživati. Od spremenljivega ognjenega znamenja bi težko pričakovali karkoli drugega kot željo po avanturi in svobodi na vsakem koraku.

Velikodušni zaščitnik Jupiter nas vse obdaruje na nekem področju (odvisno od tega v kateri hiši ga imamo), a strelca je vzel v svoje okrilje, saj je vladar tega znamenja. Še, še in še je glavni strelčev moto, kar je jasno razvidno že od otroštva. Že zgodaj boste starši malih strelcev opazili, da cenijo filozofijo, religijo in naravni proces učenja. Življenje z malimi strelci prinaša natrpan urnik, a z bogato nagrado: nasmeh do ušes in pustolovščino. Ti otroci nas lahko veliko naučijo o zakonu obilja (ki ga zagotavlja Jupiter), saj se zdi, da ga naravno razumejo.

Strelci že naravno privlačijo ljudi v svojo družbo. So prijazni, odprti, popolnoma odkriti in optimistični. Njihova neposrednost govora je sicer lahko dvorezen meč, čeprav je zelo dobrodošla in osvežujoča lastnost. Resnice pogosto ne želimo slišati, a če je ob vas strelčev otrok, ki misli, da pozna "resnico" o nečem, se pripravite na lekcijo. Radi se srečujejo z ljudmi vseh slojev, prepričanj in kultur, zato je popolno darilo za strelca nov potni list ali letalska karta. Možnost raziskovanja, predstavljanje različnih krajev, kultur in okusov so največ, kar lahko predate svojemu malemu strelcu.


Če vas zanimajo znamenja vašega otroka in kako lahko z astrologijo izboljšate vaše odnose, mi pišite.

207 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page