top of page
Search
  • Writer's pictureNives Jurman

ASTROLOGIJA ZA ZAČETNIKE: LUNINO ZNAMENJE




LUNINO ZNAMENJE = KLJUČ DO POZNAVANJE DUŠE

Natalna Luna ali Lunino znamenje je odsev našega notranjega sveta in del naše osebnosti, ki jo projiciramo v svet. Znamenje natalne Lune je nespremenljivo in predstavlja naš notranji čustveni svet, osnovne potrebe in simbolizira mamo ter naš odnos z njo. Prav zararadi primarnosti čustev, ki jih simbolizira Luna, je najpomembnejša v prvih štirih letih življenja (saj veste, da dojenčki in otroci reagirajo izključno na podlagi čustev), zato je Lunino znamenje najbolj primerno za dojenčke in otroke do četrtega leta starosti. Je tudi lepo darilo za novorojenčke.

PROGRESIRANA LUNA = ČUSTVENI BAROMETER

Progresirana Luna je najpomebnejši aspekt za čustvene prognoze, saj spremeni znamenje vsaki dve leti in pol, kar pa vpliva na naš čustveni fokus. Ko se spremeni čustvena občutljivost, se posledično spremenijo načini reakcij, osnovne želje in potrebe. Zato lahko na podlagi progresirane Lune predvidevamo, kakšno obdobje je pred nami: primerno ali manj primerno za posel, naraščaj, partnerstvo, finančne naložbe itd. Ne gre za usodo, ampak za naše splošno čustveno stanje, ki lahko “prikliče” določene reakcije in dogodke.


Progresirana Luna v Ovnu daje optimizem, zagnanost in borbenost, zato je to idealna energija za karierne in druge napredke. Progresirana Luna v Raku nas umiri, čustveno smo občutljivejši, v središče fokusa pa postavimo družino in dom, zato je to odlična energija za načrtovanje naraščaja, prenovo ali ureditev doma, novega hišnega ljubljenčka itd.


NAPOVED PRIHODNOSTI, USODA ali ENERGIJA?

KAJ PRAVI VAŠA PROGRESIRANA LUNA?

Znamenje progresirane Lune lahko prispeva k razumevanju posameznih življenjskih obdobij in nam jih pomaga maksimalno izkoristiti. Najpogostejša zmota je, da gre za napoved prihodnosti. Pomembno je, da razumemo čustveno klimo posameznega obdobja, saj je od tega odvisno kakšne ljudi bomo v tem času pritegnili, s kakšnimi odločitvami se bomo spoprijemali In kakšni bodo čustveni odzivi na dogodke v naših življenjih.


Vas zanima, kaj pripoveduje vaša Luna? Preverite ponudbo ali kar pošljite povpraševanje.


465 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page