NOV NABOJ, KO JE LUNA V OVNU?

Ko se naša Luna znajde v znamenju Ovna se v nas prebudi močna želja po novih začetkih. Pojavi se želja po začetku nečesa novega in pogum za nov korak. Naši impulzi po tem so močni, mi pa se počutimo energično, spontano in navdušeno. Istočasno smo lahko tudi nestrpni in čustveno impulzivni, zato je najbolje, da preseženo energijo usmerimo v telesno aktivnost.


 MALA ENERGIJSKA BOMBA - OTROK Z LUNO V OVNU

Pripravite prostor, prihaja mali Oven! Otrok z luno v Ovnu ima zelo močno želja po neodvisnosti, kar se lahko opazi že v prvih tednih življenja! Čeprav so takšni otroci samostojni, niso radi sami! Najbolj značilna lastnost, ki jo lahko zaznate pri takšnem otroku je močna nepotrpežljivost – potencira jo visoka stopnja fizične aktivnosti ali celo agresivno vedenje, če kaj traja predolgo. Kadar nastopi čas za ujčkanje, otrok z luno v Ovnu zahteva takojšnjo zadovoljitev in se oddolži s toplimi objemi. Otroci z luno v Ovnu imajo željo po zbadanju in po aktivnosti. Pogosto vsa svoja negativna čustva izražajo skozi jezo. Plamen jeze gori pri takšnem otroku celo življenje, saj Mars dominira nad znamenjem Ovna, zato jo je treba vedno treba preusmerjati v nedestruktivne vzorce. Takšni otroci so pogosto zelo kreativni, inovativni in polni novih, celo nekonvencionalnih idej, iščejo potrditev, spodbudo in močan občutek varnosti. Otrok z luno v Ovnu išče v mami odločno, a čutno vodjo, pa čeprav je morda videti, kot da vas ves čas preizkuša. Njihov um je aktiven, radi poskušajo nove stvari in če danes goreče igrajo kitaro, se je jutri morda ne bo več želel dotakniti. Zelo pomembno je, da takšnemu otroku ponudite vse kar potrebuje za svoj razvoj, kajti otroci z luno v Ovnu nosijo željo in potencial, da zablestijo na področju, ki si ga izberejo v življenju.


Lunino znamenje lahko razkrije marsikatero skrivnost in nam izboljša vpogled v otrokovo osebnost ter odnose s starši. Z astrološko karto si lahko pomagamo, ko se nam zdi, da otroka ne razumemo. Več o ponudbi preberite na http://www.lunine-modrosti.si/ponudba