Ko se Luna nahaja v znamenju Dvojčkov je Luna radovedna in razgibana! Luna v Dvojčkih vabi k raziskovanju sveta okoli sebe, saj si želi raznolikosti in razgibanosti, a lahko je tudi nemirna. Luna v Dvojčkih daje prednost komunikaciji, pisanju, branju, gibanju, poučevanju, vzpostavljanju povezav, kratkim izletom.


RADOVEDNA LUNA - DVOJČKA

Kaj pa, če imate otroka z Luno v Dvojčkih? Dvojčka sta zračno znamenje, ki vpliva na um.  Če je v vašem domu ves čas slišati čebljanje in morate skrbeti za nenehno »dogajanje«, morda imate otroka z Luno v dvojčkih. Otroci z Luno v Dvojčkih  začnejo govoriti in se pogovarjati zelo zgodaj (pa čeravno njihov jezik razumejo samo starši), so radovedni in ne prenesejo dolgčasa. Všeč so jim raznolikosti, starši pa ne smejo pričakovati, da se bodo več ur igrali z isto igračo. So vesela in razpoložena bitja, ki s pogovorom sprostijo tesnobo. So zelo prilagodljivi, saj nimajo težav s  spremembami, »multitasking« pa ni zanje. Izzivi »luninih dvojčkov«  se pojavijo, če otroke zanima več stvari ali se osredotočajo na več nalog hkrati. Ne da se jim ukvarjati s stvarmi, ki jih ne zanimajo, kar je lahko izziv v šoli. Lahko so hiperaktivni. Otrok z Luno v Dvojčkih uči starše pravilne komunikacije, od njih pa potrebuje jasno in racionalno izražanje odločitev in misli.SPOZNAJTE SVOJEGA OTROKA ŠE TAKO, KOT GA VIDI LUNA

Lunino znamenje lahko razkrije marsikatero skrivnost in nam izboljša vpogled v otrokovo osebnost ter odnose s starši. Z astrološko karto si lahko pomagamo, ko se nam zdi, da otroka ne razumemo.

Če želite pogled v natalno karto vašega otroka, mi pišite na nives.jurman@vrtec-metulj.si.